Ajánlataink oktatók részére

Oktató-Pendrive

Referenciák

Magas szintű KRESZ oktatást végző képzőszervek és felhasználók listája

Közlekedési Ismeretek

Közlekedési
Ismeretek
Járművezetők
részére

Elsősegélynyújtás

Interaktív Elsősegélynyújtás könyv

Motoros tanuló mellény

Motoros tanuló mellény a Kotra Kft-től!

Pótpedál

Pótpedál referenciák

DrivingSchool

Korszerű nyilvántartási eszköz autósiskolák számára

DEPO DrivingSchool


Korszerű nyilvántartási eszköz autósiskolák számára.

A Lomart 2000-ben fejlesztette ki a DEPO DrivingScholl programot, amely egy korszerű, kifejezetten autósiskolák számára készített nyilvántartási eszköz. A program piacra dobása óta többször is változott, a felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve. A program rendszeres frissítése és átlátható struktúrája, könnyű kezelhetősége nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy immár számos autósiskola használja országszerte a DEPO DrivingSchool-t.

  • A program gyors, kényelmes adatbevitelt biztosít. A kitöltendő mezők tematikusan rendszerezve, kartonfüleken vannak elhelyezve. A program szerkezete áttekinthető, használata egyszerű.

  • Az adatok nyilvántartásán túl a kötelezően elkészítendő dokumentáció (oktatási szerződés, az elméleti és gyakorlati vizsgajelentés, a havi óra- és vizsgaösszesítő és a havi óraütköztető, tanulói adatok archiválása, tanuló áthelyezése, számla, nyugta) egyszerűen, gyorsan kinyomtatható a felvett adatok alapján. Ezzel elkerülhetővé válik, hogy ugyanazokat az adatokat (pl.: tanuló neve, iktató száma, születési ideje, ketegória) minden egyes dokumentumnál újra és újra le kell írni.

  • A DEPO DrivingSchool nem csak egy korszerű nyilvántartási eszköz, amely megkönnyíti a dokumentáció előállítását, hanem bizonyos feladatokat, így az ellenőrzéseket és statisztikát önállóan képes elvégezni. A hagyományos, papír alapú dokumentációval ellentétben a DEPO DrivingSchool-ban ugyanis pillanatok alatt kiderül, ha egy tanuló kifut az időből a KRESZ vizsga leteltével vagy a jogosítvány megszerzésével, az egyes oktatóknál tanult tanulók bukási statisztikája is lekérdezhető.

  • Az adatok lekérdezése egyszerű: bármely mezőtartalom és bármely összefüggés lekérdezhető a megújult lekérdező felülettel.

  • A program alkalmas a tanulók által befizetetett összegek nyilvántartására, és a tanulók tartozásainak kiszámítására is, az átvett összegekről számla és nyugta is nyomtatható, összesített és tételes formában is.


Ajánlataink tanulók részére

KRESZ Oktató Tananyag és Teszt

KRESZ Oktató Tananyag és Teszt vizsgázni kívánó tanulók részére

www.kresztanulasotthon.hu

Könyvcsomagok

Tanulók részére megrendelhető könyvcsomagok

Animációs teszt

Közlekedési szituációk animációs teszt

Memóriajáték

Közúti jelzőtáblák memóriajáték

Gyufajáték

Logikai gyufajáték

Kikapcsolódás

Üdülés Ausztriában

Időjárás
Felhőkép
Magyarország pillanatnyi felhőtérképe